+31 6 53 20 06 27‬ contact@vakantieopcorfu.nl

Vakantiehuizen op Corfu

De twee vakantiehuizen (bouwjaar 2019) met een gezamenlijk zwembad liggen op een uitgestrekt privéterrein van 8.644m². Hier heb je alle tijd voor jezelf, je familie of vrienden. Beleef een toptijd met ongekende privacy. Doorgaand verkeer is er niet en het huis van de Griekse overburen ligt 150 meter verder. Uniek voor Corfu is dat onze beide vakantiehuizen een eigen rolstoelhelling hebben en daardoor toegankelijk zijn voor minder-validen. Afgelegen? Nee hoor! Een supermarkt met alles wat je nodig hebt, ligt op 2 minuten rijafstand.

“Superfijn om hier zoveel privacy te hebben.”

Vakantiehuis Kimberly

Luxe rolstoeltoegankelijk vakantiehuis voor maximaal zes personen. Met drie slaapkamers, met elk een eigen inloopdouche en wastafel. Je deelt het zwembad met vakantiehuis Katie. Ook dit zwembad is rolstoeltoegankelijk. Meer info >>

Vakantiehuis Katie

Heerlijk vakantiehuis voor maximaal zes personen. Het huis is rolstoeltoegankelijk en van alle gemakken voorzien. De drie slaapkamers hebben elk een eigen inloopdouche. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van het zwembad, eveneens rolstoeltoegankelijk. Meer info >>

Gezamenlijk zwembad

Het zwembad van 12 x 6 meter heeft een diepte van 1.60 meter. Door de aflopende plateaus is het zwembad net als de vakantiehuizen rolstoeltoegankelijk. Het eerste plateau vanaf de kant is 70 centimeter diep, het tweede 55 centimeter. De beheerder van onze vakantiehuizen zorgt dat het zwembad er tijdens jouw verblijf netjes blijft uitzien.

Voorwaarden

Deze vakantiehuizen boek je van zaterdag tot zaterdag. Komt jouw vlucht op een andere dag aan? Overleg dan even met ons. Afwijken van de vaste aankomst- en vertrekdag is altijd mogelijk, door bijvoorbeeld een combinatie met een hotelovernachting.

Op de dag van aankomst is jouw vakantiehuis vanaf 15.00 uur beschikbaar.
Lees alle algemene voorwaarden over jouw verblijf op Corfu hier >>